Anders R

Anders R

Ja vel.....

FilmPosted by Anders Rofstad Monday, February 21 2011 00:08:25
Hei igjen!


Ikke mye nytt denne uken, men re-runs av en del fine saker.


Men, startet med en ny en. Har sett en god del av de norske krigsdramaene. Det må kunne innrømmes at alt ikke er like bra. Men noen skiller seg ut. "Kampen om tungtvannet" er en av de, Arne Skouens "Kalde spor" er en annen.. (foretrekker den forran "Ni Liv"). En tredje er "det største spillet" Filmen om Gunvald Tomstad og hans innsats under krigen er både spennende og lærerik. Knut Bohwim har her laget en av sine aller beste filmer. Anbefales på det varmeste... :-)


Det største spillet Knut Bohwim 1967 (4)


og for alle som liker klassisk britisk humor, anbefales tv-seriene "Yes Minister" og "Yes Prime Minister" Denne farsen er en evig vandring i verbale kromspring som får alle som er glad i ord til å klype seg i armen. en av tidenes aller aller beste komi-serier! Løp og kjøp material.. :-)


Yes Minister (sesong 1) BBC 1980 (hele greia får 6 er... :-))

Yes Minister (sesong 2) BBC 1981

Yes Minister (sesong 3) BBC 1982

Yes, Prime Minister (sesong 1) BBC 1986

Yes, Prime Minister (sesong 2) BBC 1987I tillegg til dette har det blitt rerun av traveren "Die Hard 2" og "Komandør Treholt & Ninjatroppen. Sistnevnte er nevnt i et tidligere innlegg. Die Hard trenger ikke omtales. bør være en film som er kjent for de aller aller fleste.

Die Hard 2 Renny Harlin 1990 (5)

Kommandør Treholt & ninjatroppen Thomas Cappelen Malling 2010 (5)så, da er det bare å ta fatt på en ny uke... etter 5 sesonger med Yes Minister tviler jeg på at den blir like morsom som forrige, men en og annen filmperle blir det nok plass til...


ha en fin fin uke.... og "itj fårrå nålles" som vi si i trøndelagen...


tipp tipp

A


  • Comments(0)//blogg.anders-rofstad.com/#post25